Uw verzoek is verstuurd, even geduld a.u.b.

Over ons

Aveco Verzekeringen

Aveco Verzekeringen houdt zich bezig met het verzekeren van campers en caravans. Wij willen ons onderscheiden door de persoonlijke klantbenadering van onze medewerkers die affiniteit hebben met campers en caravans, maar die ook betrokken en integer zijn. Klanten mogen van ons verwachten dat wij hen voorzien van een camper- of caravanverzekering met de beste voorwaarden! 
 
Onze visie:
Aveco Verzekeringen is de specialist in camper- en caravanverzekeringen. Wij bieden caravan- & camperbezitters rust, zekerheid en optimaal vakantieplezier door verzekeringen aan te bieden met de beste voorwaarden en service. Door nauw in contact te zijn met toonaangevende camper- en caravanbedrijven en Aveco expertise & taxatie - het taxatie en expertisebedrijf gespecialiseerd in caravans en campers – willen wij een snelle en uitstekende schadeafhandeling blijven garanderen in geval van schade en pech voor al onze klanten.

Onze werkwijze is persoonlijk én met passie voor kamperen. We hebben ons als doel gesteld om enthousiaste klanten te creëren.


Aveco Verzekeringen Alle rechten voorbehouden | Privacy | Disclaimer | Cookies

U bezoekt de website in Internet Explorer, deze browser is verouderd. Wij kunnen u niet garanderen dat de website optimaal functioneert. Wij raden u aan een andere browser te gebruiken.