Uw verzoek is verstuurd, even geduld a.u.b.

Aanvullende gegevens

1 Aanvullende gegevens caravan

Vul het chassisnummer van uw caravan in, ook wel het Voertuig Identificatie Nummer (VIN) genoemd. Heeft u deze niet bij de hand of is deze nog niet bekend vink dan Nog niet bekend aan.

Vul hier het kenteken van uw caravan in. Indien uw caravan geen eigen kenteken heeft, kunt u “Geen eigen kenteken” aanvinken. Heeft u deze niet bij de hand of is deze nog niet bekend vink dan Nog niet bekend aan.

2 Beveiliging

Geeft u aan van welke beveiliging uw caravan voorzien is. U dient tenminste over een SCM goedgekeurde wielklem of SCM goedgekeurde disselslot te beschikken om in aanmerking te komen voor diefstaldekking. U kunt op de site van Kiwa controleren of uw beveiliging SCM goedgekeurd is: KiwaSCM

3 Contractgegevens

Vul het IBAN nummer in zoals vermeldt op uw bankpas.

Kies de datum waarop de verzekering in dient te gaan. Is de exacte datum nog niet bekend kies dan een voorlopige datum. U kunt de datum later nog aanpassen zodra deze bekend is. Hierover ontvangt u voor de opgegeven datum bericht van ons. Loopt uw verzekering al elders, houdt u dan rekening met een mogelijke opzegtermijn.

Bent u al klant bij Aveco dan voegen wij uw caravanpolis samen met uw camperverzekering. Zodoende ontvangt u altijd alle correspondentie met de juiste gegevens.

Vorige
Aveco Verzekeringen Alle rechten voorbehouden | Privacy | Disclaimer | Cookies

U bezoekt de website in Internet Explorer, deze browser is verouderd. Wij kunnen u niet garanderen dat de website optimaal functioneert. Wij raden u aan een andere browser te gebruiken.