Uw verzoek is verstuurd, even geduld a.u.b.

Klanten over Aveco

Klanten geven ons in 2022 het rapportcijfer 8,5

Onze kwaliteitsmanager heeft als taak om steekproefsgewijs te controleren of we inderdaad de beoogde kwaliteit leveren. Polis- en schadedossiers worden daarop gecontroleerd, maar ook worden er regelmatig klanttevredenheidsonderzoeken gedaan.

We zijn er trots op dat onze klanten onze dienstverlening op dit moment waarderen met het rapportcijfer 8,5! Bent u benieuwd naar het volledige rapport? Bekijk dan hieronder het laatste klanttevredenheidsonderzoek.

Rapportcijfers


2019

2020

2021

Nieuwe klanten

8,5

8,6

8,7

Bestaande klanten

8,3

8,4

8,4

Schademelding

8,4

8,5

8,6

De cijfers zijn gebaseerd op 831 beoordelingen in 2019, 1158 beoordelingen in 2020 en 1206 beoordelingen in 2021.

Klachten en verbeterpunten melden
Wij doen ons uiterste best om u goed en zorgvuldig van dienst te zijn. Toch kunnen we niet uitsluiten dat we ergens een fout maken of dat het beter kan. Verbeterpunten en fouten willen we graag zo snel mogelijk herstellen én in de toekomst proberen te voorkomen. Heeft u een klacht of een punt waarop wij onze dienstverlening kunnen verbeteren? Geef dit dan aan ons door, dan gaan we ons best doen dit in overleg met u op te lossen of te verbeteren.

Een melding of klacht kunt u per mail sturen naar kwaliteitsbewaking@vrieling.nl. U ontvangt zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen 2 weken een terugkoppeling van ons. Uiteraard proberen wij samen met u tot een oplossing te komen. Mocht dat niet tot uw tevredenheid lukken, dan heeft u de mogelijkheid uw klacht voor te leggen aan het onafhankelijke Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid), waarbij ons kantoor is aangesloten. Informatie over het Klachteninstituut en hoe u een klacht kunt indienen vindt u op de website www.kifid.nl.

Aveco Verzekeringen Alle rechten voorbehouden | Privacy | Disclaimer | Cookies

U bezoekt de website in Internet Explorer, deze browser is verouderd. Wij kunnen u niet garanderen dat de website optimaal functioneert. Wij raden u aan een andere browser te gebruiken.