Uw verzoek is verstuurd, even geduld a.u.b.

Voorwaarden

 • Heb ik recht op vervangend vervoer?

  Wanneer uw camper uitvalt voor of tijdens een aangevangen reis dan heeft u recht op vervangend vervoer, afhankelijk van de gekozen verzekering. Aveco Verzekeringen beschikt over een uitgebreid netwerk van aangesloten camperbedrijven en kan u daarom altijd een vervangende camper aanbieden bij uitval.

 • Mag ik de camper gebruiken voor woon-werkverkeer?

  Ja, woon-werkverkeer is standaard meeverzekerd bij Aveco Verzekeringen.

 • Mag ik de camper uitlenen

  U mag de camper uitlenen aan vrienden of familie. Houdt er altijd rekening mee dat gevolgen van een aanrijding altijd ten laste komen van uw polis. Maakt u hierover onderling daarom goede afspraken. Biedt u de camper actief aan derden aan dan kan dit worden gezien als verhuren. Neemt u hierover contact met ons op.

 • Mag ik de camper verhuren

  Met verhuur wordt bedoeld, het actief aanbieden van uw camper aan derden tegen een vergoeding. Verhuren is niet standaard gedekt op de polis. Het is mogelijk dit mee te verzekeren, hiervoor wordt veelal een premietoeslag gerekend en gelden aanvullende voorwaarden.
   
  Overweegt u uw camper ook te verhuren? Neemt u dan contact met ons op.

 • Waar staan de polisvoorwaarden?

  U kunt de volledige polisvoorwaarden hier vinden op onze website. Wenst u de polisvoorwaarden op papier te ontvangen, neemt u dan contact op met uw persoonlijke adviseur.

 • Wat is mijn kilometrage?

  Wij gaan er van uit dat u de camper recreatief gebruikt, daarom is het kilometrage standaard gesteld op 20.000 kilometer per jaar. Dit volstaat voor het merendeel van alle camperaars. Reist u toch meer dan 20.000 kilometer dan kunt u ook kiezen voor een onbeperkt kilometrage. Neemt u hiervoor contact met ons op.

 • Wat is recreatief gebruik?

  Onder recreatief gebruik wordt verstaan, het gebruik van de camper voor vakanties, dagtripjes of weekendjes weg. Gebruikt u de camper ook voor het doen van de boodschappen omdat dit bijvoorbeeld uw enige voertuig is, dan wordt dit gezien als privégebruik ofwel dagelijks gebruik. Bij Aveco Verzekeringen kunt u de camper ook privé gebruiken zonder aanvullende voorwaarden of premietoeslag.

 • Welke campers verzekert Aveco Verzekeringen?

  Aveco Verzekeringen is specialist en marktleider op het gebied van camperverzekeringen. Van buscamper tot integraal camper, bij Aveco Verzekeringen kunt u terecht voor de beste dekking. Ook voor speciaalbouw campers bent u aan het juiste adres. De adviseurs helpen u graag bij het samenstellen van een verzekering op maat.

Aveco Verzekeringen Alle rechten voorbehouden | Privacy | Disclaimer | Cookies

U bezoekt de website in Internet Explorer, deze browser is verouderd. Wij kunnen u niet garanderen dat de website optimaal functioneert. Wij raden u aan een andere browser te gebruiken.