Uw verzoek is verstuurd, even geduld a.u.b.

Wat te doen bij schade

  • Wat moet ik doen bij schade?

    Neemt u bij schade altijd contact op met de Aveco Alarm Centrale op +31 (0) 523 - 20 80 30. Het telefoonnummer vindt u tevens op uw MijnAveco Pas. De Alarmcentrale staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar.

  • Wat moet ik doen bij ruitschade?

    Heeft u een sterretje in de ruit van uw camper, laat deze dan zo snel mogelijk repareren. Indien de ruitschade kan worden verholpen door middel van een harsinjectie dan kunt u rechtstreeks terecht bij de hersteller. U heeft bij ruitherstel geen eigen risico.    Wanneer de ruit niet gerepareerd kan worden maar moet worden vervangen, dan kunt u terecht bij een van de aangesloten herstelbedrijven uit ons schadenetwerk. U heeft dan slechts  150,- standaard eigen risico. Kiest u voor een eigen hersteller dan wordt het standaard eigen risico met € 350,- verhoogd   Neem contact op met onze schadeafdeling voor een herstelbedrijf bij u in de buurt of kijk hier op onze website om snel te zien waar u terecht kunt.

Aveco Verzekeringen Alle rechten voorbehouden | Privacy | Disclaimer | Cookies

U bezoekt de website in Internet Explorer, deze browser is verouderd. Wij kunnen u niet garanderen dat de website optimaal functioneert. Wij raden u aan een andere browser te gebruiken.