Uw verzoek is verstuurd, even geduld a.u.b.

Tim Lunenborg

Tim Lunenborg

Zeg nou eerlijk, wie is er niet gek op vakantie? Ik kan wel zeggen dat ik een fervent kampeerder ben. Al zo lang ik het mij kan herinneren reis ik met mijn ouders, broer en zus door heel Europa met de caravan. Mijn eerste stapjes zette ik dan ook in Luxemburg op de camping. Nog altijd maak ik, nu samen met mijn vriendin Marjolein, gebruik van de caravan van mijn ouders en reizen we er heel wat op af. Zo hebben wij vorig jaar nog met windkracht 10/11 op de camping in Petten gestaan. Ik kan je zeggen dat ik toen blij was dat de caravan goed verzekerd was. Binnenkort hopen wij onze eerste vouwwagen aan te schaffen, zodat wij nog meer kunnen genieten van het kamperen. Mijn grootste wens is natuurlijk in de toekomst door te groeien naar een eigen caravan of camper. 

Omdat kamperen dus één van mijn favoriete bezigheden is, was het voor mij een mooie stap om bij Aveco Verzekeringen aan het werk te gaan. Al was dit gezien mijn achtergrond niet meteen de meest logische keuze. Zo lang ik werk heb ik altijd met veel plezier in de horeca gewerkt. Toch was het op een gegeven moment tijd voor een serieuzere stap. Het helpen van mensen en ervoor zorgen dat alles plezierig verloopt zit in mijn bloed. Gelukkig komt dat 1 op 1 terug in mijn huidige functie als adviseur camper- en caravanverzekeringen. Ik begrijp waarom het belangrijk is voor de klant om goed verzekerd op vakantie te gaan en waarom ook service/dienstverlening belangrijk is. Dat maakt het dat ik elke dag met een lach voor u klaarsta. Bel mij gerust eens op om het met u over de verzekering van uw camper of caravan te hebben. Maar u mag ook gerust bellen om gezellig te kletsen over uw camper, caravan of reizen natuurlijk!

Aveco Verzekeringen Alle rechten voorbehouden | Privacy | Disclaimer | Cookies

U bezoekt de website in Internet Explorer, deze browser is verouderd. Wij kunnen u niet garanderen dat de website optimaal functioneert. Wij raden u aan een andere browser te gebruiken.