Uw verzoek is verstuurd, even geduld a.u.b.

Een trekhaak op de Aveco camper?
De Aveco camper is voorzien van een vaste trekhaak, geleverd en gemonteerd door Memo Europe. Deze trekhaak is geschikt voor een AL-KO chassis. gezamelijk met deze trekhaak is de bekabeling incl. 13 polige stekker geplaatst, geschikt voor Fiat Ducato, Citroen Jumper en Peugeot Boxer.

Een fietsenrek op de Aveco Camper?
Tevens is door Memo Europe een opklapbaar fietsenrek geplaatst. Dit fietsenrek kan tot 75 kg belast worden en is tevens geschikt voor 2 e-bikes. Het fietsenrek wordt direct gemonteerd op het AL-KO chassis.

Een Prostor luifel op de Aveco Camper?
Ook is de Aveco camper voorzien van een Prostor luifel. De luifel heeft een lengte van 5 meter en kan tot 2,75 meter worden uitgerold. Het witte luifeldoek is bedrukt met het logo van Aveco Verzekeringen. Deze luifel is geleverd en geplaatst door Memo Europe.

Wie is Memo Europe?
Memo Europe is zowel producent als groothandel in accessoires voor de camper. Of het nu gaat om een trekhaak, een luifel of een fietsendrager,
bij Memo bent u aan het juiste adres. Bovendien zorgt Memo dat de
accessoires keurig op de camper worden gemonteerd.

Ga naar de website van Memo Europe

Waar is Memo Europe gevestigd?
Achterlaan 1-3
2665 LZ Bleiswijk
http://www.memo-europe.nl

Memo Europe levert de producten via Memo-Europe Select Dealers. U kunt hier de producten afhalen en zij kunnen u ook ondersteunen bij de montage. 

Aveco Verzekeringen Alle rechten voorbehouden | Privacy | Disclaimer