Uw verzoek is verstuurd, even geduld a.u.b.

Een Construct versnellingsbakslot in de Aveco camper?
De Aveco camper is voorzien van een Construct versnellingsbakslot, geleverd en gemonteerd door Construct Benelux. Middels dit versnellingsbakslot is het onmogelijk de camper uit de versnelling te krijgen als het versnellingsbakslot is vergrendeld. 

Wat is een Construct versnellingsbakslot?
Een Construct is een mechanisch versnellingsbakslot. U blokkeert hiermee uw versnellingsbak in een handomdraai in de achteruit of parkeerstand bij een automatische versnelling. De sleutel kan alleen verwijderd worden als het slot in de vergrendelde stand staat. Tijdens het rijden blijft de sleutel in het slot en door de omklapbare sleutel is het niet belemmerend tijdens het rijden.

Wie is Construct Benelux?
Construct Benelux is importeur én leverancier van Construct versnellingsbaksloten. Klanten kunnen een Construct bij Cunstruct Benlux bestellen en op elke gewenste locatie laten monteren. Ook werkt Construct Benelux samen met veel camperbedrijven die deze Construct sloten kunnen inbouwen.

Tevens heeft Aveco Verzekeringen een exclusieve klantenactie met Pascari. Klik op onderstaande button om naar de actiepagina te gaan. 

Ga naar de Construct actiepagina

Aveco Verzekeringen Alle rechten voorbehouden | Privacy | Disclaimer