Uw verzoek is verstuurd, even geduld a.u.b.

Tips bij verkoop

Verkoop uw camper of caravan: bekijk onze tips

Vaak is het een flinke stap om afstand te doen van een camper of caravan. Daarom is het logisch dat u er een goede prijs voor wilt krijgen. Het is dan prettig als u weet dat uw camper of caravan goed terechtkomt bij een nieuwe eigenaar.

Verkopen of inruilen kan natuurlijk via een bij Aveco aangesloten dealer: klik hier voor de Aveco camperdealers of caravandealers.

Wenst u uw camper of caravan zelf via een online advertentie te verkopen? Dan geven we u hierbij graag wat tips, zodat uw geliefde kampeermiddel goed bekeken wordt en u snel een koper vindt. Met deze tips heeft u de meeste kans dat u de juiste koper vindt.

Mooie foto’s

Duidelijke, mooie foto’s zijn ontzettend belangrijk. Maak er dus lekker veel. En denk er ook om dat uw camper of caravan eerst goed schoon en opgeruimd is. Dus geen persoonlijke spullen in het zicht. Maak mooie foto’s van de buitenkant én binnenkant. Op de eerste foto in de advertentie is een beeld van de volledige zijkant wenselijk, liefst met een mooie achtergrond.

Specificaties

Verzamel alle informatie die u kunt vinden over uw camper of caravan. Hoe meer specificaties, hoe beter. Dit vergroot namelijk hoe betrouwbaar uw advertentie overkomt. Minimaal dient u de afmetingen, het bouwjaar, het merk en het aantal slaapplaatsen te vermelden.

Mooie beschrijving

Mensen die geïnteresseerd zijn in uw camper of caravan, lezen er graag meer over. Wat maakt uw camper of caravan zo bijzonder? Bijvoorbeeld: een prettige indeling, een lekker bed, een heerlijke wegligging of een uniek model. Wat is de staat wat betreft onderhoud? Waar heeft u hem gestald in de wintermaanden?

Klantenactie CampersCaravans

Bent u klaar om uw advertentie te plaatsen? Klanten van Aveco betalen voor een advertentie op CampersCaravans.nl. Als klant van Aveco kan dit in de eerste maand slechts voor € 1,- in plaats van € 10,-

Ga naar de actiepagina

Aveco Verzekeringen Alle rechten voorbehouden | Privacy | Disclaimer | Cookies

U bezoekt de website in Internet Explorer, deze browser is verouderd. Wij kunnen u niet garanderen dat de website optimaal functioneert. Wij raden u aan een andere browser te gebruiken.