Uw verzoek is verstuurd, even geduld a.u.b.

Maatregelen Aveco i.v.m. Corona

Ons kantoor is alleen nog toegankelijk voor bezoek als de communicatie niet via telefoon, email of post mogelijk is. Neem voordat u ons wilt bezoeken contact op met uw adviseur om te bespreken of een bezoek echt noodzakelijk is.

Conform de richtlijnen verzoeken wij mensen die klachten hebben als neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts onze kantoren niet te bezoeken.

Wij vragen onze bezoekers en medewerkers om een afstand van minimaal anderhalve meter ten opzichte van elkaar te houden.

Is het aantal werkplekken per ruimte sterk verminderd waardoor er een aantal medewerkers thuis moet werken. Het kan daardoor zijn dat een ander contactpersoon u te woord staat. Wanneer u doorverbonden wordt naar een van onze thuiswerkende collega’s kan het zijn dat u meer achtergrondgeluiden ervaart dan dat u van ons gewend bent.

Werken mensen die recent voor vakantie in het buitenland zijn geweest verplicht thuis.

Werken medewerkers verplicht thuis die klachten hebben als neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts.

Wij blijven uiteraard tijdens openingstijden telefonische bereikbaar via 0523 – 28 27 29

Verder geldt:

  • Heeft u tijdens uw reis direct/dringend hulp nodig? Neem dan contact op met de alarmcentrale (24 uur per dag bereikbaar, ook vanuit het buitenland) via +31 (0) 523 20 80 30.


  • Heeft u pech of schade en kunt u niet verder rijden? Neem dan contact op met de alarmcentrale (24 uur per dag bereikbaar, ook vanuit het buitenland) via +31 (0) 523 20 80 30.

We vertrouwen op ieders begrip en medewerking.  

Aveco Verzekeringen Alle rechten voorbehouden | Privacy | Disclaimer | Cookies

U bezoekt de website in Internet Explorer, deze browser is verouderd. Wij kunnen u niet garanderen dat de website optimaal functioneert. Wij raden u aan een andere browser te gebruiken.