Uw verzoek is verstuurd, even geduld a.u.b.

Campertraining individueel

Aveco Veilig op reisdag bij u op locatie 
Samen met Kreeft Mobiliteit en Veiligheid biedt Aveco Verzekeringen de mogelijkheid om een individuele training te volgen bij u op locatie. Een dagdeelprogramma, waarbij u samen met uw partner zich beter bewust wordt van de gevaren in het verkeer en de beperkingen van een groot voertuig.

De campertraining bestaat uit een theoriedeel en een praktijkdeel. Tijdens de theorie leert u hoe u moet anticiperen op de afmetingen van uw camper, behandelen we speciale kijk- en rijtechnieken en worden diverse onderwerpen besproken, die te maken hebben met veiligheid (de staat van de banden en overbelading). Na de theorieles gaat u direct het geleerde in de praktijk te brengen bij u in de omgeving.

Staat van de camper 
Voorafgaand zal de instructeur ook kijken naar de staat van onderhoud van de camper en of de banden op de juiste spanning zijn. Ook wordt er gekeken naar de ouderdom van de banden en of het juiste ventiel wordt gebruikt. Heeft de deelnemer een goede zit- en stuurhouding? Staan de spiegels goed afgesteld? Hoe wordt de camper beladen? Wat is het maximale gewicht van de camper? Allemaal zaken, die aan de orde zullen komen.

Rijden met de camper 
Uiteraard gaat het onder andere over het veilig rijden en het voorkomen van schade. Er wordt hierbij met name rekening gehouden met de hoogte, breedte en lengte van de camper. Het drukke verkeer vereist tegenwoordig een defensieve rijstijl. Defensief rijden houdt in: het voorkomen van ongelukken, het vermijden van fouten, rekening houden met fouten van anderen en rekening houden met weers- en verkeersomstandigheden. Centraal in dit onderdeel staat defensief rijgedrag, veiligheid, manoeuvreren en spiegelen.

Tijdens deze rijvaardigheidstraining wordt er gereden met de camper van de deelnemer zelf. Het voordeel hiervan is dat deelnemers zich bewust worden van de reactie van hun eigen camper in diverse (nood)situaties.

Kosten en overige informatie
De kosten voor deze individuele training van 1 dagdeel bedragen voor klanten van Aveco slechts € 299,- inclusief 21% BTW. Deze prijs is op basis van maximaal 2 personen.

De training kan plaatsvinden vanaf het adres van de deelnemer, of vanaf één van de opleidingscentra van Kreeft Mobiliteit en Veiligheid. Na afloop ontvangt de deelnemer een certificaat als bewijs van deelname.

U kunt zich aanmelden door contact op te nemen met Kreeft Mobiliteit en Veiligheid:
Kreeft Mobiliteit en Veiligheid
Vos van Steenwijklaan 75
7902 NP Hoogeveen
Tel. 06 - 11977966

Aveco Verzekeringen Alle rechten voorbehouden | Privacy | Disclaimer | Cookies

U bezoekt de website in Internet Explorer, deze browser is verouderd. Wij kunnen u niet garanderen dat de website optimaal functioneert. Wij raden u aan een andere browser te gebruiken.