Uw verzoek is verstuurd, even geduld a.u.b.

Reacties van klanten

Heeft u een camperrijvaardigheidstraining bijgewoond, dan zijn wij erg benieuwd naar uw reactie. Met onderstaand formulier is het mogelijk om uw ervaringen te delen.

Hieronder ziet u alle andere reacties van klanten.

Naam:
John en Marianne Bekker
Reactie:
Een zeer leerzame dag. Zelf 39 jaar camperervaring, en liefhebber van smalle straatjes etc. Rijden vele jaren in de besneeuwde bergen ivm wintersporten, dus vaak gladde wegen. Hier veel geleerd over handelen in noodsituaties. Zeker met ABS gebruiken in een automaat. Geduldige en duidelijke uitleg door de instructeurs. Prima overnachtingsplek. Regelmatig deze dag bijwonen zou voor elke camperaar aan te bevelen zijn. Zeker voor de meereizende dames die meestal naast de bestuurder zitten. Ook voor hen is zo'n dag zinvol, zodat zij ook in alle omstandigheden in vertrouwen de camper onder controle weten te houden. Dus allemaal een keer meedoen.
Naam:
Otten-van der Meulen
Reactie:
We hebben een hele leuke en leerzame dag gehad. Prettige instructeurs die met de nodige humor de interessante kennis en nuttige vaardigheden overbrengen. En je leert je eigen camper goed kennen! Vooraf was een van ons niet zo enthousiast over het rijden met de camper, maar dat is na deze training helemaal verdwenen! Een aanrader dus.
Naam:
Theo en Toos van Domburg
Reactie:
wij hebben heel erg genoten van de training, veel geleerd, gelachen en geoefend met gezellige instructeurs, gasten en ook de jonge gastheer was heel attent.
het hele weekend was prima georganiseerd, koffie, thee, lunch, stroom en prima dat wij mochten overnachten op het terrein. Hebben in de stad lekkere pizza gegeten, kortom een geweldig weekend. Sorry dat wij zo laat pas reageren. Met vriendelijke groet
Theo en Toos
Naam:
Hay Smits
Reactie:
Leerzaam. Vooral het ABS remmen omdat je dat in de praktijk niet snel zult proberen/oefenen. Goed dat er een overnachtingsmogelijkheid is voor diegenen die verder weg wonen.
Naam:
L. Muilwijk
Reactie:
een goed georganiseerde,leerzame en gezellige dag. ook de mogelijkheid om te overnachten erg fijn
bedankt
Aveco en Kreeft
Naam:
Roos en Jan Tuinman
Reactie:
Voor ons een leerzame dag om meer vertrouwd te raken met onze spiksplinternieuwe camper. Goede tips ontvangen van de instructeurs.
Het geheel was prima verzorgd en georganiseerd.
Naam:
Ton Grubben en Elly Kusters
Reactie:
Het was een zinvolle en leerzame dag. Goed om de theorie weer op te frissen en voldoende oefenmogelijkheden. Het mooie weer en de gastvrijheid (gastheer, lunche, koffie, camper locatie etc) maakte het geheel compleet. Een aanrader voor iedere camper rijder. Aveco en Kreeft bedankt
Naam:
Gerrit en Els Keizer
Reactie:
Bedankt voor deze gezellige en leerzame dag. We hebben veel geleerd van het rijden op de natte banen, zo voelt dus de ABS! Het geheel was prima georganiseerd.
Naam:
Jan
Reactie:
Het was een geweldig leerzame dag.
De grenzen van je camper en jezelf leren kennen zonder dat er schade ontstaat.
Een goede uitleg en begeleiding vanuit het Kreeft team.
Dank je wel Aveco en Kreeft voor deze leerzame dag.
Naam:
A.J.Hoogstrate
Reactie:
Een prachtige goed verzorgde en gezellige dag waarbij we veel hebben bijgeleerd, zowel van de praktijkoefeningen als van de theorie.
Zeer goede instructeurs die met veel geduld en humor zeer goede uitleg hebben gegeven.
Bedankt Aveco en Kreeft.
Naam:
Nico Reizevoort
Reactie:
Ik heb erg genoten van deze dag. waarbij het mooie weer natuurlijk ook een deel voor heeft gezorgd. Maar zeker ook de theorieles en de vaardigheidsproeven waren nuttig en leuk om te doen. De reactietest en ogentest vond ik minder geslaagd. Het geheel is zeker aan te bevelen aan alle nieuwe camperrijders.
Naam:
Aveco Verzekeringen
Reactie:
Het was een leerzame, gezellige dag met fantastisch weer! Wij kijken nu al uit naar de eerstvolgende training op 21 juni.
Aveco Verzekeringen Alle rechten voorbehouden | Privacy | Disclaimer | Cookies

U bezoekt de website in Internet Explorer, deze browser is verouderd. Wij kunnen u niet garanderen dat de website optimaal functioneert. Wij raden u aan een andere browser te gebruiken.