Uw verzoek is verstuurd, even geduld a.u.b.

Campertraining in groepsverband

In samenwerking met Kreeft Mobiliteit en Veiligheid biedt Aveco Verzekeringen een speciale rijvaardigheidstraining aan voor Aveco klanten tegen een gereduceerd tarief.

Op zaterdag 17 augustus is de eerst volgende camperrijvaardigheidstraining in Drachten. Benieuwd naar de foto's van de vorige keer? Bekijk de foto's via deze link.

Doel van de Aveco veilig op reis Rijvaardigheidstraining 
De camperrijvaardigheidstraining bestaat uit een theoriedeel en een praktijkdeel. Tijdens de theorie leert u hoe u moet anticiperen op de afmetingen van uw camper, behandelen we speciale kijk- en rijtechnieken en worden diverse onderwerpen besproken, die te maken hebben met veiligheid (de staat van de banden en overbelading). Na de theorie is het tijd om het geleerde in de praktijk te brengen. Op het trainingscircuit leert u alle manoeuvres, waarmee u te maken kunt krijgen tijdens een campervakantie.

Een overzicht van de campertraining:

  1. Rijvaardigheidstraining
  2. Antisliptraining
  3. Ogentest
  4. Reactietest
  5. Verkeerstest
  6. Manoeuvreren
  7. Schadepreventie

Na de training ontvangt u een certificaat van geslaagde deelname.

Locatie, data en kosten
Op zaterdag 17 augustus wordt de rijvaardigheidstraining georganiseerd in Drachten. Deze dag is goed te combineren met het verkennen van deze mooie regio. Zo kunt u naar het museum Dr8888, een bezoekje brengen aan national park De Oude Venen (De Alde Feanen) of een rondje toeren door het prachtige Friesland. Bekijk de verschillende activiteiten en bezienswaardigheden in Friesland hier. De kosten van de geheel verzorgde training bedragen slechts € 225,- per equipe (camper incl. maximaal 2 personen, normaal € 279,-).

Meld u nu aan


Aveco Verzekeringen Alle rechten voorbehouden | Privacy | Disclaimer