Uw verzoek is verstuurd, even geduld a.u.b.

IJsbeelden Festival Zwolle

 Het grootste ijssculpturen festival van Europa staat van 14 december 2019 tot en met 1 maart 2020 in Zwolle. Het thema dit jaar is: ‘R-IJS DOOR DE TIJD’. Geïnteresseerd in het IJsbeelden Festival? Via Aveco ontvangt u € 5,- korting op de kassaprijs.

Het Nederlandse IJsbeelden Festival pakt dit jaar mooier en grootser uit dan ooit. Van zaterdag 14 december 2019 tot en met 1 maart 2020 strijkt de adembenemende wereld van kraakhelder ijs en glinsterende sneeuw neer bij de IJsselhallen in Zwolle. 

De beste ijskunstenaars uit de hele wereld komen naar Zwolle waar ze in een 1.200 m2 grote vrieshal aan de slag gaan met 275.000 kilo ijs en 275.000 kilo sneeuw. Daarmee vertalen zij het verhalenthema in ijs- en sneeuwsculpturen tot wel 6 meter hoog. “Special effects” met licht, geluid en projectie maken de beelden nog magischer. 

De IJsselhallen wordt in de kerstvakantie omgetoverd tot een Winterwonder Land. De verwarmde hallen worden aangekleed in winterse sferen met aangepaste horeca. Voor de kinderen wordt een speciaal Winter Wonderland KinderPlaza gemaakt. Een gratis plaza met kermisattracties, games en springkussens..

Geïnteresseerd in het IJsbeelden Festival? Als klant van Aveco kunt u kaarten bestellen met € 5,00 korting op de kassaprijs. Kaarten bestellen kan via onderstaande link.


  • Locatie: IJsselhallen Zwolle, Rieteweg 4, 8011 AB Zwolle
  • Openingstijden: 10:00 - 17:00 uur. Buiten kerstvakantie en de voorjaarsvakantie om op maandag gesloten
  • Datum: 14 december 2019 t/m 1 maart 2020
  • Kortingscode: VRIE2019!
  • Korting: € 5,00 per persoon op de kassaprijs


Tickets bestellen


Een klein voorproefje:


Overnachten

Het is van 14 december t/m 1 maart toegestaan met uw camper op het IJsselhallen terrein te overnachten als u het IJsbeelden Festival bezoekt, tegen het reguliere parkeertarief a € 5,00. Let op: er zijn geen elektra of sanitaire voorzieningen aanwezig.

Aveco Verzekeringen Alle rechten voorbehouden | Privacy | Disclaimer | Cookies