Uw verzoek is verstuurd, even geduld a.u.b.

Korting bij CampersCaravans

Klantactie: CampersCaravans.nl  
CampersCaravans.nl is de website voor aan- en verkoop van campers & caravans. Zowel campers en caravans aangeboden door particulieren als bedrijven. Naast tweedehands toont CampersCaravans.nl ook nieuwe campers en caravans. U kunt specifieke merken invoeren, zoals Hymer, Knaus of Adria. Maar ook omschrijvingen, zoals alkoof, half-intgegraal, aantal assen of motor.


Wilt u uw camper of caravan online verkopen? Met een advertentie op CampersCaravans.nl bereikt u duizenden potentiële kopers! Speciaal voor Aveco klanten is er nu een aanbieding: plaats een advertentie en betaal in de eerste maand slechts 1,- in plaats van € 10,-. Mocht u hem dan nog niet verkocht hebben, dan kost het vervolgens € 10,- per maand.

U kunt gebruik maken van de actie door op onderstaande button te klikken en uw advertentie te plaatsen, de korting wordt dan automatisch verrekend. Let op, de korting is alleen van toepassing via deze link.

Klik hier en maak gebruik van de actie

Verkoop uw camper of caravan: bekijk onze tips

Verkopen van uw camper of caravan kan via een Aveco aangesloten dealer of kunt u zelf online doen. Wenst u uw camper of caravan zelf via een online advertentie te verkopen? Dan geven we u graag wat tips, zodat uw geliefde kampeermiddel goed bekeken wordt en u snel een koper vindt. Met deze tips heeft u de meeste kans dat u de juiste koper vindt.

Lees onze tips bij verkoop

Groot aanbod

Ook al op zoek naar een andere camper of caravan? CampersCaravans.nl heeft een groot aanbod waar je uit kunt kiezen van zowel bedrijven als particulieren.

Aveco Verzekeringen Alle rechten voorbehouden | Privacy | Disclaimer | Cookies

U bezoekt de website in Internet Explorer, deze browser is verouderd. Wij kunnen u niet garanderen dat de website optimaal functioneert. Wij raden u aan een andere browser te gebruiken.