Uw verzoek is verstuurd, even geduld a.u.b.

Rioja reis najaar 2020

Spanje, het land van tapas, Gaudi en fantastische wijnen. Nadat we in 2019 speciaal voor Aveco klanten voor het eerst een reis naar Spanje hebben aangeboden gaan we dat in 2020 opnieuw doen. 

Als Aveco klant nodigen wij u graag uit om middels deze reis kennis te maken met La Rioja, het meest prestigieuze wijngebied van Spanje. Hieronder kunt u meer informatie vinden over deze reis. 


Acht dagen Rioja (najaar 2020)

Deze acht daagse Rioja reis is echt iets speciaals. Wij bieden u hiermee een prachtige ervaring voor een laagdrempelige prijs. 

Tako en Juanita nemen u van 23 tot en met 30 september mee naar “La Rioja” voor een fantastische beleving. Beleef tijdens dit 8-daagse verblijf de pracht van de wijnvelden in fantastische herfstkleuren, de verrukkelijke hoogstandjes en de heerlijke wijnen van deze streek. Klik hier voor meer informatie over de Rioja reis. De beoogde data voor deze reis is van 23 t/m 30 september 2020. 

Deze unieke reis (in uw eigen camper/caravan) met 2 personen, kunnen wij u als Aveco klant aanbieden voor de speciale Aveco prijs van € 999,- (per equipe van 2 personen). Vanzelfsprekend is deze reis inclusief excursies en campingovernachtingen.

Reserveringspagina

Aveco Verzekeringen Alle rechten voorbehouden | Privacy | Disclaimer | Cookies