Uw verzoek is verstuurd, even geduld a.u.b.

Aveco Rioja reis najaar 2019

Spanje, het land van olijven, Gaudi en fantastische wijnen. Als Aveco klant nodigen wij u graag uit om met ons mee te gaan voor een week culinair genieten! 

Hieronder kunt u meer informatie vinden over deze reis. Uiteraard mag u van ons verwachten dat wij ervoor zorgen dat u tijdens de reis niet zal vergeten dat u met een Aveco reis op pad bent!


Zes daagse Rioja reis (najaar 2019)

De zes daagse Rioja reis is echt iets speciaals. Wij bieden u hiermee een hoogstaande culinaire ervaring voor een laagdrempelige prijs. Op deze reisen ligt de nadruk op de culinaire kant van Spanje.

Tako en Joan nemen u van 25 tot en met 30 september mee naar “La Rioja” voor een fantastische culinaire beleving. Beleef tijdens dit 6-daagse verblijf de pracht van de wijnvelden in fantastische herfstkleuren, de verrukkelijke culinaire hoogstandjes en heerlijke wijnen. Klik hier voor meer informatie over de Rioja reis. De beoogde data voor deze reis is van 25 t/m 30 september 2019. 

Deze unieke reizen (in uw eigen camper/caravan) met 2 personen, kunnen wij u als Aveco klant aanbieden voor de speciale Aveco prijs van € 699,- (per equipe van 2 personen). Vanzelfsprekend is deze reis inclusief culinaire excursies en campingovernachtingen.

Reserveringspagina

Aveco Verzekeringen Alle rechten voorbehouden | Privacy | Disclaimer | Cookies