Uw verzoek is verstuurd, even geduld a.u.b.

Aveco reizen

Spanje, het land van olijven, Gaudi en fantastische wijnen. Speciaal voor Aveco klanten hebben wij twee unieke reizen samengesteld en als Aveco klant nodigen wij u graag uit om met ons mee te gaan! 

Hieronder kunt u meer informatie vinden over deze reizen. Uiteraard mag u van ons verwachten dat wij ervoor zorgen dat u tijdens de reis niet zal vergeten dat u met een Aveco reis op pad bent!


Het andere Spanje 

De reis “Het andere Spanje” is een unieke en prachtige camper- en caravanreis van 22 dagen door Noordoost-Spanje. Tijdens deze reis staan cultuur en natuur centraal. De reis begint op dinsdag 14 mei 2019 in Garriguella en de reis eindigt dinsdag 3 juni in Besalu. De afstand vanaf Utrecht naar Garriguella bedraagt ongeveer 1400 km. 

Hannie de Raad en Theo Brouns begeleiden deze reis en staan u met raad en daad bij. Zij hebben veel ervaring met het begeleiden van camperreizen, kennen het gebied en spreken Spaans. 

Deze schitterende reis kunnen wij Aveco klanten bieden voor de speciale Aveco prijs van € 1.395,- per persoon (uitgaande van 2 personen per equipe). Klik hier voor meer informatie over de Aveco reis "Het andere Spanje".

Meld u nu aan


Zes daagse Cava reis (voorjaar 2019) & Rioja reis (najaar 2019)

De zes daagse Cava reis en Rioja reis zijn echt iets speciaals. Wij bieden u hiermee een hoogstaande culinaire ervaring voor een laagdrempelige prijs. Op deze reizen ligt de nadruk op de culinaire kant van Spanje.

Tako en Joan nemen u van 8 tot en met 13 mei mee naar het ‘Champagnegebied” van Spanje: de “Penedès”. Beleef tijdens dit zes daagse verblijf de pracht van de wijnvelden in de voorjaarskleuren, de verrukkelijke culinaire hoogstandjes en de heerlijke wijnen, die speciaal voor u zijn uitgezocht. Klik hier voor meer informatie over de Cava reis.

Meld u nu aan

In het najaar nemen zij u mee naar “La Rioja” voor een fantastische beleving. Beleef tijdens dit 6-daagse verblijf de pracht van de wijnvelden in fantastische herfstkleuren, de verrukkelijke culinaire hoogstandjes en heerlijke wijnen. Klik hier voor meer informatie over de Rioja reis. De beoogde data voor deze reis is van 25 t/m 30 september 2019. 

Deze unieke reizen (in uw eigen camper/caravan) met 2 personen, kunnen wij u als Aveco klant aanbieden voor de speciale Aveco prijs van € 699,- (per equipe van 2 personen). Vanzelfsprekend is deze reis inclusief culinaire excursies en campingovernachtingen.

Reserveringspagina

Aveco Verzekeringen Alle rechten voorbehouden | Privacy | Disclaimer