Uw verzoek is verstuurd, even geduld a.u.b.

Premie berekenen

1 Basisgegevens caravan

Kies het bouwjaar van uw caravan.

Kies Nieuw als u de eerste eigenaar van de caravan bent. Bent u niet de eerste eigenaar dan kiest u Gebruikt.

Vul de oorspronkelijke nieuwwaarde inclusief accessoires van de caravan in als u de eerste eigenaar van de caravan bent. Bent u niet de eerste eigenaar dan vult u de aanschafwaarde inclusief accessoires van de caravan in.

Selecteer de dealer bij wie de caravan is aangeschaft. Staat uw dealer er niet bij, kies dan Anders. Heeft u de caravan particulier aangeschaft kies dan Particulier.

2 Aanvullende dekkingen

Standaard is uw caravan casco verzekerd, hieronder valt ondermeer aanrijdingschade. U kunt de cascodekking uitbreiden met dekking voor hagel en storm.

Wanneer de caravan een hagelbestendiger dak heeft dan ontvangt u maar liefst 70% korting op de premie voor de dekking Hagel en Storm. Uw caravan heeft een hagelbestendiger dak indien het dak aan de volgende omschrijving voldoet:
1. Een volledig polyester (GFK) dakbeplating.
2. Een volledig Waru Multiprotect foamdak.
3. Een volledige DuraBull dakcoating.

U kunt kiezen voor een vrijwillig extra eigen risico van € 300,-. U ontvangt dan 5% premiekorting.

Het verhalen van schade op de tegenpartij is vaak moeilijk. Aveco kan u hierin bijstaan met professionele hulp. Sluit hiervoor de verhaalsrechtsbijstandverzekering af bij uw caravanverzekering.

3 Betalingstermijn

De premie incasso voor de caravan geschiedt middels automatische incasso. U kunt zelf kiezen per welke termijn u de premie voldoet.

Aveco Verzekeringen Alle rechten voorbehouden | Privacy | Disclaimer