Uw verzoek is verstuurd, even geduld a.u.b.

Campertaxatie

  • Hoe werkt het taxeren?

    Wanneer uw camper niet in aanmerking komt voor de nieuwwaarderegeling dan zal uw camper door een deskundige expert getaxeerd worden. Uw camper wordt volledig geïnspecteerd en de bevindingen worden vastgelegd in een uitgebreid rapport. Door middel van de taxatie wordt de dagwaarde van uw camper bepaald, de vastgestelde dagwaarde wordt door Aveco Verzekeringen maar liefst 5 jaar lang gegarandeerd bij totaal verlies. Bij een taxatiewaarde van € 100.000,- of hoger gaat dit om 3 jaar. Een expert van CCE zal contact met u opnemen om een taxatieafspraak te maken. De experts werken landelijk en komen bij u op locatie. Wel zo gemakkelijk.

  • Kan ik een nieuwe camper taxeren?

    Bent u eerste eigenaar van een nieuwe camper dan biedt Aveco Verzekeringen met de Optimaal +10 een zeer uitgebreide nieuwwaarderegeling. Taxatie van de camper is dan niet mogelijk. Voor jonggebruikte campers tot 6 jaar biedt Aveco de Optimaal +6 nieuwwaarderegeling aan. U profiteert dan van de gunstige indexering en afschrijvingsregeling bij totaal verlies. U kunt er voor kiezen om uw camper te laten taxeren wanneer u de camper niet tegen de nieuwwaarde wilt verzekeren. Voor campers met een leeftijd van 6 jaar en ouder is taxatie veelal de beste keuze. U betaalt dan premie over de taxatiewaarde en heeft 5 jaar lang zekerheid over de uitkering bij totaal verlies. 

  • Is taxatie verplicht bij mijn zelfbouw camper

    Wanneer u zelf een camper bouwt of een zelfbouwcamper koopt dan is het vaak lastig om een goede dagwaarde te bepalen. Waar sommige verzekeraars ervoor kiezen om de camper op basis van een geschatte dagwaarde te verzekeren, kan dit bij schade tot vervelende situaties leiden. Niets is zo vervelend als een discussie over de waarde van uw camper terwijl u net een grote schade heeft geleden. Taxatie van de camper is met name voor deze campers een grote meerwaarde en van belang voor een correcte verzekeringspolis. Bij Aveco Verzekeringen zult u altijd een verzekeringsvoorstel op basis van taxatie ontvangen.

Aveco Verzekeringen Alle rechten voorbehouden | Privacy | Disclaimer | Cookies

U bezoekt de website in Internet Explorer, deze browser is verouderd. Wij kunnen u niet garanderen dat de website optimaal functioneert. Wij raden u aan een andere browser te gebruiken.